ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


 

Τα προϊοντα Think GAEA παρασκευάζονται από το Φαρμακείο Κακαγιάννη.

 

Φαρμακείο Στέλιος Κακαγιάννης
Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας λειτουργούμε από το 1976 το φαρμακείο ΚΑΚΑΓΙΑΝΝΗ στην Ηλιούπολη. Το φαρμακείο μας διαθέτει :

Α .Φαρμακοπωλείο
Πλήρης σειρά συνταγογραφούμενων και μη φαρμάκων (over the counter).
Το τμήμα εισαγωγών μας αναλαμβάνει να σας φέρει (μετά από έγκριση από τον ΕΟΦ) από το εξωτερικό φάρμακα που δεν κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

Β. Επί μέρους τμήματα
Συμπληρωμάτων διατροφής
Εναλλακτικών και συμπληρωματικών (ανθοιάματα, αρωματοθεραπευτικά, φυτοθεραπευτικά κλπ)
Καλλυντικών (δερμοκαλυντικών, φυτικών καλλυντικών κλπ)
Ορθοπεδικών
Παιδικών (βρεφανάπτυξη, παιδική φροντίδα)
Στοματικής υγιεινής
Ιατρικών συσκευών (μέτρησης αρτηριακής πίεσης, μέτρησης σακχάρου κλπ)
καθώς και άλλων προϊόντων υγείας ευεξίας και ομορφιάς.
Γ. Εργαστήρια (compounding)
Στον χώρο των εργαστηρίων μας παρασκευάζονται με συνθήκες good laboratory practice από εξειδικευμένο προσωπικό (φαρμακοποιοί, πτυχ. βοηθοί φαρμακείου, βοηθ. εργαστηριού μικροβιολογίας) ομοιοπαθητικά σκευάσματα (όλων των μορφών και δυναμοποιήσεων), γεμμοθεραπευτικά, φυτοθεραπευτικά, αρωματοθεραπευτικά, δερματολογικά σκευάσματα.

Σε συνεργασία με το γιατρό, η φαρμακοτεχνική σύνθεση μας επιτρέπει, να προσαρμόσουμε την περιεκτικότητα και τη μορφή χορήγησης ενός φαρμάκου, σύμφωνα με τις ατομικές ανάγκες του ασθενή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία καψουλών, πόσιμων διαλυμάτων και εναιωρημάτων, υπόθετων, τοπικής χρήσης αλοιφών κλπ. Μπορεί επίσης να αφορά την προσθήκη αρωμάτων ή την παρασκευή ενός, χωρίς χρωστικές ή χωρίς συντηρητικά, φαρμάκου.

Παρέχουμε την υψηλότερη ποιότητα, σε φαρμακοτεχνικά σκευάσματα που δεν είναι διαθέσιμα από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Είτε ψάχνετε για ένα φαρμακοτεχνικό σκεύασμα είτε χρειάζεστε συμβουλές για τα φάρμακά σας, ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

Στο Φαρμακείο Κακαγιάννη, η εξυπηρέτηση πελατών είναι το πάθος μας και η δημιουργία φαρμακοτεχνικών σκευασμάτων, το επάγγελμα μας!

cgfcgcrgr crrgcgr